“Çaşıoğlu-Multimedia” tələbələri işə dəvət edir

09/04/2011

Bu gün "Çaşıoğlu-Multimedia" şirkətinin baş direktoru Rəhilə Soltanqızının və əməkdaşlarının BDU tələbələri ilə görüşü olub. Görüşun əsas məqsədi tələbərə iş təklifi ilə bağıl olub. Baş direktor belə bir görüşün universitetdə təşkil edildiyi üçün BDU rəhbərliyinə təşəkkürünü bildirib. O, özünə güvənən, dizayn duyumu, yaradıcılıq qabiliyyəti, zövqü olan tələbələri sınaq müddəti ilə işə qəbul etmək niyyətini açıqlayıb. Sonra "Çaşıoğlu-Multimedia" şirkətinin əməkdaşları tələbələrin suallarını cavablandırıblar.

Mətbuatİnformasiya şöbəsi, 09 aprel 2011-ci il.