“Mənim Universitetim - 100 il” layihəsi 274 saylı tam orta məktəbdə təqdim olunub

“Mənim Universitetim – 100” layihəsi

22/02/2019
RSS Feed

Xəbərlər

23/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi ilə bağlı tədbirlər planına əsasən bu ali təhsil müəssisəsi ilə Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin birgə layihəsi olan “Mənim Universitetim – 100 il” layihəsi çərçivəsində növbəti tədbir Müşfiqbad qəsəbəsində yerləşəylı tam orta məktəbdə təşkil olunub.

23/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi ilə bağlı tədbirlər planına əsasən bu ali təhsil müəssisəsi ilə Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin birgə layihəsi olan “Mənim Universitetim – 100 il” layihəsi çərçivəsində növbəti tədbir Müşfiqbad qəsəbəsində yerləşən 274 saylı tam orta məktəbdə təşkil olunub.

“Mənim Universitetim – 100” layihəsi
22/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri  “Mənim Universitetim - 100” layihəsi çərçivəsində orta məktəblərdə görüşlərin təşkilinə start veriblər.

| Ətraflı

BDU Coğrafiya fakültəsinin tələbəsi intellektual oyunda qalib olub
18/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya fakültəsinin I kurs tələbəsi, eyni zamanda TGT İdarə Heyətinin üzvü Kəmalə Məmmədova "Mən Azərbaycanlıyam" intellektual telelayihəsində iştirak edib.

| Ətraflı

BDU TGT nümayəndələri Yeni Azərbaycan Partiyasında keçirilən görüşdə iştirak ediblər
05/02/2019

Fevralın 5-də Yeni Azərbaycan Partiyasında (YAP) gənclərlə görüş keçirilib.

BDU-da Gənclər Günü münasibətilə konfrans keçirilib
02/02/2019

Bakı Dövlət Universitetində Tələbə Gənclər Təşkilatı 2 fevral - Azərbaycan Gəncləri Günü münasibəti ilə tədbir keçirib.

Azərbaycan Gəncləri Gününə həsr olunmuş respublika toplantısı keçirilib
01/02/2019

Bakı Konqres Mərkəzində Azərbaycan Gəncləri Gününə həsr olunmuş respublika toplantısı keçirilib.

| Ətraflı

TGT \"Ağ ölüm\" adlı seminar keçirib
14/12/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə narkomaniyanin insan həyatına vurduğu ziyanlar haqqında seminar təşkil olunub.

BDU Debat Klubu qalib olub
03/12/2018

24-25 noyabr tarixlərində "Dövlətlərin Sahib olduğu Hərbi güc dövlətlərarası sivil münasibətlərin inkişafında effektiv rol oynayır" mövzusunda Bakı Gənclər Debat Forumu payız 2018 layihəsi baş tutub.

| Ətraflı

WEB proqramlaşdırma üzrə kompüter kursunun növbəti dərsi keçirilib
01/12/2018

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatçılığı ilə WEB proqramlaşdırma üzrə kompüter kursunun növbəti dərsi keçirilib.

BDU-da intellektual oyun keçirilib
17/11/2018

Bakı Dövlət Universitetində "Nə? Harada? Nə zaman" intellektual oyunu keçirilib.

| Ətraflı

BDU-nun Coğrafiya fakültəsində intellektual yarışma keçirilib
17/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya fakültəsində Tələbə Gənclər Təşkilatı “Ölkələr” adlı intellektual yarışma keçirib.

| Ətraflı

BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində intellektual oyun keçirilib
17/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində Tələbə Gənclər Təşkilatı “Nə? Harada? Nə zaman?” adlı intellektual oyun keçirib.

BDU-da intellektual yarış keçirilib
07/11/2018

BDU-da Kitabxanaçılıq və informasiya fakültəsinin Tələbə Gənclər Təşkilatının "Milli kinolara dəyər" adlı intellektual yarış keçirib.

| Ətraflı

\"Nə? Harada? Nə zaman? \" intellektual oyunu üzrə IV sinxron çempionat keçirilib
03/11/2018

03 noyabr 2018-ci il tarixində Azərbaycan İntellektual Oyunlar Klubu (AİOK) və BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə "Nə? Harada? Nə zaman? " intellektual oyunu üzrə IV sinxron çempionat keçirilib.

BDU TGT İngilis dilində danışıq klublarına start verib
11/10/2018

Bakı Dövlət Universitetində Tələbə Gənclər Təşkilatı nəzdində fəaliyyət göstərən İngilis dilində danışıq klubuna start verilib.

\"Nə? Harada? Nə zaman?\" intellektual oyunu keçirilib
06/10/2018

Azərbaycan İntellektual Oyunlar Klubu (AİOK) və BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə "Nə? Harada? Nə zaman? " intellektual oyunu üzrə sinxron çempionatlara start verilib.

BDU TGT-nin I kurs tələbələri ilə növbəti görüşü olub
27/09/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatı I kurs tələbələri ilə növbəti görüşünü keçirib.

| Ətraflı

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatlı I kurs tələbələri ilə görüşə start verib
25/09/2018

Görüşdə TGT sədri İsmayıl Kərimov, sədr müavini Leyla Kazımova, İnsan Resusları Departamentinin rəhbəri Səma Əskərli ,Cografiya fakültəsinin sədri Şəfiqə Hacıyeva və idarə heyətinin üzvləri  iştirak ediblər.

| Ətraflı

BDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyəti ağacəkmə aksiyasında iştirak edib
12/05/2018

BDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyəti Qala-Türkan magistral avtomobil yolunun ətrafında salınan yaşıllıq sahəsində Ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 95-ci ildönümünə həsr olunmuş kütləvi ağacəkmə aksiyasında iştirak edib.

1 |