TGT \"Ağ ölüm\" adlı seminar keçirib

RSS Feed

TGT \"Ağ ölüm\" adlı seminar keçirib
14/12/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə narkomaniyanin insan həyatına vurduğu ziyanlar haqqında seminar təşkil olunub.

BDU Debat Klubu qalib olub
03/12/2018

24-25 noyabr tarixlərində "Dövlətlərin Sahib olduğu Hərbi güc dövlətlərarası sivil münasibətlərin inkişafında effektiv rol oynayır" mövzusunda Bakı Gənclər Debat Forumu payız 2018 layihəsi baş tutub.

WEB proqramlaşdırma üzrə kompüter kursunun növbəti dərsi keçirilib
01/12/2018

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatçılığı ilə WEB proqramlaşdırma üzrə kompüter kursunun növbəti dərsi keçirilib.

BDU-da intellektual oyun keçirilib
17/11/2018

Bakı Dövlət Universitetində "Nə? Harada? Nə zaman" intellektual oyunu keçirilib.

| Ətraflı

BDU-nun Coğrafiya fakültəsində intellektual yarışma keçirilib
17/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya fakültəsində Tələbə Gənclər Təşkilatı “Ölkələr” adlı intellektual yarışma keçirib.

| Ətraflı

BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində intellektual oyun keçirilib
17/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində Tələbə Gənclər Təşkilatı “Nə? Harada? Nə zaman?” adlı intellektual oyun keçirib.

BDU-da intellektual yarış keçirilib
07/11/2018

BDU-da Kitabxanaçılıq və informasiya fakültəsinin Tələbə Gənclər Təşkilatının "Milli kinolara dəyər" adlı intellektual yarış keçirib.

| Ətraflı

\"Nə? Harada? Nə zaman? \" intellektual oyunu üzrə IV sinxron çempionat keçirilib
03/11/2018

03 noyabr 2018-ci il tarixində Azərbaycan İntellektual Oyunlar Klubu (AİOK) və BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə "Nə? Harada? Nə zaman? " intellektual oyunu üzrə IV sinxron çempionat keçirilib.

BDU TGT İngilis dilində danışıq klublarına start verib
11/10/2018

Bakı Dövlət Universitetində Tələbə Gənclər Təşkilatı nəzdində fəaliyyət göstərən İngilis dilində danışıq klubuna start verilib.

\"Nə? Harada? Nə zaman?\" intellektual oyunu keçirilib
06/10/2018

Azərbaycan İntellektual Oyunlar Klubu (AİOK) və BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə "Nə? Harada? Nə zaman? " intellektual oyunu üzrə sinxron çempionatlara start verilib.

BDU TGT-nin I kurs tələbələri ilə növbəti görüşü olub
27/09/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatı I kurs tələbələri ilə növbəti görüşünü keçirib.

| Ətraflı

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatlı I kurs tələbələri ilə görüşə start verib
25/09/2018

Görüşdə TGT sədri İsmayıl Kərimov, sədr müavini Leyla Kazımova, İnsan Resusları Departamentinin rəhbəri Səma Əskərli ,Cografiya fakültəsinin sədri Şəfiqə Hacıyeva və idarə heyətinin üzvləri  iştirak ediblər.

| Ətraflı

BDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyəti ağacəkmə aksiyasında iştirak edib
12/05/2018

BDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyəti Qala-Türkan magistral avtomobil yolunun ətrafında salınan yaşıllıq sahəsində Ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 95-ci ildönümünə həsr olunmuş kütləvi ağacəkmə aksiyasında iştirak edib.

| Ətraflı

\"Ekoloji etika, ekoloji mədəniyyət\" müsabiqəsinə yekun vurulub

| Ətraflı

Jurnalistika fakültəsinin dekan müavini beynəlxalq konfransda iştirak edib
26/04/2011

BDU jurnalistika fakültəsinin dekan müavini, dosent Sevinc Əliyeva 21-22 aprel tarixlərində Sankt-Peterburq Dövlət Universitetində beynəlxalq konfransda iştirak edib.

Amerikalı politoloq seminar keçirib
26/04/2011

Amerikalı  politoloq bu gün BDU-nun Beynəlxalq əlaqələr və beynəlxalq hüquq fakültəsinin tələbə və magistrantlarına seminar keçirib.

| Ətraflı

Bakı Dövlət Universiteti ilə Türkiyənin Ondoqquz May Universiteti arasında Anlaşma Memorandumu imzalandı
23/04/2011

İmzalanma mərasimindən əvvəl çıxış edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov Bakı Dövlət Universitetinin Türkiyənin bir çox ali təhsil ocaqları ilə əməkdaşlıq etdiyini və bu əməkdaşlığın səmərəli nəticələr verdiyini qeyd edib.

BDU-da Konfutsiy İnstitutunun açılışı olub
22/04/2011

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Konfutsiy İnstitutunun açılışı olub.

1 |