BDU-nun tələbəsi Türkiyədə tədbirdə iştirak edib.

20/05/2019

BDU-nun tələbəsi Ulu öndərin 96-cı ildönümünə həsr olunmuş konsert proqramında çıxış edib

16/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Biologiya fakültəsinin TGT üzvləri Kashalata kafedə olublar

14/05/2019
RSS Feed

BDU-nun tələbəsi Türkiyədə tədbirdə iştirak edib.
20/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin tələbəsi Türkiyədə "Atatürkün dəniz yolu ilə İstanbuldan Samsuna gedişinin 100 illiyi” adlı tədbirdə iştirak edib.

16/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatı Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Idarə Heyətinin üzvü Röya Abbasova Beynəlxalq Muğam Mərkəzində Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 96-cı ildönümünə həsr olunmuş "Onu zaman seçib" adlı konsert proqramında çıxış edib.

14/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Biologiya fakültəsinin Tələbə Gənclər Təşkilatının fəal üzvləri Kashalata kafedə qonaq olublar.

BDU-da intellektual oyununun 4-cü turu keçirilib
07/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatı və Azərbaycan İntellektual Oyunlar Klubunun (AİOK) birgə təşkilatçılığı ilə "Nə? Harada? Nə zaman?" intellektual oyunu üzrə sinxron çempionatın 4-cü turu  keçirilib.

| Ətraflı

BDU-da “Bir əsrin töhfəsi” adlı tədbir keçirilib.
06/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Filologiya və Tarix fakültələri Tələbə Gənclər Təşkilatının birgə əməkdaşlığı ilə bu ali təhsil ocağının  100 illiyinə həsr olunmuş “Bir əsrin töhfəsi” adlı tədbir keçirilib.

| Ətraflı

BDU TGT fəalları bir sıra tədbirlərdə iştirak ediblər
02/05/2019

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatının sədr müavini Şəfiqə Hacıyeva və Beynəlxalq münasibətlər və İqtisadiyyat fakülətsinin, beynəlxalq münasibətlər ixtisasının IV kurs tələbəsi BDU TGT nəzdində fəaliyyət göstərən BDU Debat Klubun sabiq sədri Abbas Zeynallı  Bakıda keçirilən 5-ci Mədəniyyətlər arası Dialoq Forumunda iştirak ediblər.

BDU-da \"Nə? Harada? Nə zaman?\" adlı intellektual oyununun 3-cü turu keçirilib
24/04/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatı və Azərbaycan İntellektual Oyunlar Klubunun (AİOK) birgə təşkilatçılığı ilə "Nə? Harada? Nə zaman?" adlı intellektual oyunu üzrə sinxron çempionatın 3-cü turu keçirilib.

İntellektual oyun keçirilib
23/04/2019

Bakı Dövlət Universitetinin  Mexanika-riyaziyyat fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının  təşkilatçılığı ilə "Nə? Harda? Nə zaman?" intellektual yarışı keçirilib.

BDU-da “Breyn-Rinq” intellektual yarışması keçirib
03/04/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin Tələbə Gənclər TəşkilatıBreyn-Rinq” intellektual yarışma keçirib.

| Ətraflı

BDU-nun Tarix fakültəsində Azərbaycanlıların Soyqırımı Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib
31/03/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı 31 mart Azərbaycanlıların Soyqırımı Gününə həsr olunmuş anım tədbiri keçirib.

“Mənim Universitetim – 100 il” layihəsin uğurla həyata keçirilir
18/03/2019

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi münasibətilə bu ali təhsil müəssisəsi və Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin birgə layihəsi olan “Mənim Universitetim – 100 il” layihəsi çərçivəsində  növbəti orta məktəbdə görüş keçirilib .

| Ətraflı

Coğrafiya fakültəsində \"Feminizm nədir?\" mövzusunda tədbir keçirilib
18/03/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) “Kitab Klubu” və “Diskussiya Klubu”nun birgə təşkilatçılığı ilə "Bəşəriyyət qadınla yüksələcək" adlı silsilə tədbirin ikinci hissəsi Coğrafiya fakültəsində baş tutub.

| Ətraflı

Tələbələr \"Bəşəriyyət qadınla yüksələcək\" adlı tədbir keçirib
06/03/2019

Bakı Dövlət Universitetində Sosial Elmlər və Psixologiya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı, Diskussiya Klubu və Kitab Klubunun birgə təşkilatçılığı ilə "Bəşəriyyət qadınla yüksələcək" adlı tədbir keçirilib.

| Ətraflı

“Mənim Universitetim - 100 il” layihəsi 274 saylı tam orta məktəbdə təqdim olunub
23/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi ilə bağlı tədbirlər planına əsasən bu ali təhsil müəssisəsi ilə Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin birgə layihəsi olan “Mənim Universitetim – 100 il” layihəsi çərçivəsində növbəti tədbir Müşfiqbad qəsəbəsində yerləşəylı tam orta məktəbdə təşkil olunub.

“Mənim Universitetim – 100” layihəsi
22/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri  “Mənim Universitetim - 100” layihəsi çərçivəsində orta məktəblərdə görüşlərin təşkilinə start veriblər.

| Ətraflı

BDU Coğrafiya fakültəsinin tələbəsi intellektual oyunda qalib olub
18/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya fakültəsinin I kurs tələbəsi, eyni zamanda TGT İdarə Heyətinin üzvü Kəmalə Məmmədova "Mən Azərbaycanlıyam" intellektual telelayihəsində iştirak edib.

| Ətraflı

BDU TGT nümayəndələri Yeni Azərbaycan Partiyasında keçirilən görüşdə iştirak ediblər
05/02/2019

Fevralın 5-də Yeni Azərbaycan Partiyasında (YAP) gənclərlə görüş keçirilib.

BDU-da Gənclər Günü münasibətilə konfrans keçirilib
02/02/2019

Bakı Dövlət Universitetində Tələbə Gənclər Təşkilatı 2 fevral - Azərbaycan Gəncləri Günü münasibəti ilə tədbir keçirib.

Azərbaycan Gəncləri Gününə həsr olunmuş respublika toplantısı keçirilib
01/02/2019

Bakı Konqres Mərkəzində Azərbaycan Gəncləri Gününə həsr olunmuş respublika toplantısı keçirilib.

| Ətraflı

TGT \"Ağ ölüm\" adlı seminar keçirib
14/12/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə narkomaniyanin insan həyatına vurduğu ziyanlar haqqında seminar təşkil olunub.

1 | 2 |