BDU-da intellektual yarış keçirilib

07/11/2018

\"Nə? Harada? Nə zaman? \" intellektual oyunu üzrə IV sinxron çempionat keçirilib

03/11/2018

BDU TGT İngilis dilində danışıq klublarına start verib

11/10/2018
RSS Feed

BDU-da intellektual yarış keçirilib
07/11/2018

BDU-da Kitabxanaçılıq və informasiya fakültəsinin Tələbə Gənclər Təşkilatının "Milli kinolara dəyər" adlı intellektual yarış keçirib.

03/11/2018

03 noyabr 2018-ci il tarixində Azərbaycan İntellektual Oyunlar Klubu (AİOK) və BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə "Nə? Harada? Nə zaman? " intellektual oyunu üzrə IV sinxron çempionat keçirilib.

BDU TGT İngilis dilində danışıq klublarına start verib
11/10/2018

Bakı Dövlət Universitetində Tələbə Gənclər Təşkilatı nəzdində fəaliyyət göstərən İngilis dilində danışıq klubuna start verilib.

\"Nə? Harada? Nə zaman?\" intellektual oyunu keçirilib
06/10/2018

Azərbaycan İntellektual Oyunlar Klubu (AİOK) və BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə "Nə? Harada? Nə zaman? " intellektual oyunu üzrə sinxron çempionatlara start verilib.

BDU TGT-nin I kurs tələbələri ilə növbəti görüşü olub
27/09/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatı I kurs tələbələri ilə növbəti görüşünü keçirib.

| Ətraflı

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatlı I kurs tələbələri ilə görüşə start verib
25/09/2018

Görüşdə TGT sədri İsmayıl Kərimov, sədr müavini Leyla Kazımova, İnsan Resusları Departamentinin rəhbəri Səma Əskərli ,Cografiya fakültəsinin sədri Şəfiqə Hacıyeva və idarə heyətinin üzvləri  iştirak ediblər.

| Ətraflı

BDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyəti ağacəkmə aksiyasında iştirak edib
12/05/2018

BDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyəti Qala-Türkan magistral avtomobil yolunun ətrafında salınan yaşıllıq sahəsində Ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 95-ci ildönümünə həsr olunmuş kütləvi ağacəkmə aksiyasında iştirak edib.

| Ətraflı

\"Ekoloji etika, ekoloji mədəniyyət\" müsabiqəsinə yekun vurulub

| Ətraflı

Jurnalistika fakültəsinin dekan müavini beynəlxalq konfransda iştirak edib
26/04/2011

BDU jurnalistika fakültəsinin dekan müavini, dosent Sevinc Əliyeva 21-22 aprel tarixlərində Sankt-Peterburq Dövlət Universitetində beynəlxalq konfransda iştirak edib.

Amerikalı politoloq seminar keçirib
26/04/2011

Amerikalı  politoloq bu gün BDU-nun Beynəlxalq əlaqələr və beynəlxalq hüquq fakültəsinin tələbə və magistrantlarına seminar keçirib.

| Ətraflı

Bakı Dövlət Universiteti ilə Türkiyənin Ondoqquz May Universiteti arasında Anlaşma Memorandumu imzalandı
23/04/2011

İmzalanma mərasimindən əvvəl çıxış edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov Bakı Dövlət Universitetinin Türkiyənin bir çox ali təhsil ocaqları ilə əməkdaşlıq etdiyini və bu əməkdaşlığın səmərəli nəticələr verdiyini qeyd edib.

BDU-da Konfutsiy İnstitutunun açılışı olub
22/04/2011

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Konfutsiy İnstitutunun açılışı olub.

| Ətraflı

Elmi-tədqiqat İnstitutlarında, Mərkəzlərində və Laboratoriyalarında boş ştat yerləri tutmaq üçün müsabiqə!
18/04/2011

Tətbiqi Riyaziyyat, Fizika Problemləri Elmi-tədqiqat İnstitutlarında, Elmi-tədqiqat Mərkəzlərində və Elmi-tədqiqat Laboratoriyalarında boş yerləri tutmaq üçün müsabiqə elan edir

ƏDƏBİYYAT DƏRNƏYİNİN AÇILIŞI OLDU
16/04/2011

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ədəbiyyat dərnəyinin birinci iclası keçirilib.

Futbol çempionatına start verildi
16/04/2011

BDU-nun futbol meydançasında futbol yarışının təntənəli açılış mərasimi keçirilib.

| Ətraflı

Avropanın “TEMPUS” proqramı Biologiya fakültəsində II layihəsini reallaşdırmağa hazırlaşır
15/04/2011

“TEMPUS”  proqramı  çərçivəsində BDU  və İngiltərən Universiteti arasında magistrların distant təhsilin reallaşmasına hazırlıq məqsədilə layihə təşkilatçıları BDU-da olacaqlar.

Amerikalı politoloq Bakı Dövlət Universitetində mühazirələr oxuyacaq
15/04/2011

Amerikanlı politoloq Qordon Smit 24-28 aprel tarixlərində BDU-ya gələcək.

| Ətraflı

Rektor rusiyalı dekanı qəbu edib
15/04/2011

Moskva Dövlət Universitetinin tarix fakültəsinin dekanı Sergey Karpovun BDU-da olub.

1 |